Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

όταν ένας άντρας αποκαλέσει μια γυναίκα πουτάνα αυτή θίγετε,
και αυτό πιστεύω πως είναι λαθος.
γιατί κάθε γυναίκα κουβαλάει μέσα της,τη πουτανιά,
βρίσκετε μέσα στα χρωμοσώματα της.
είναι το προνόμοιο που διαιονίζετε από γενιά σε γενιά.
η πουτανιά και η προστυχιά είναι το συστατικό για να υπάρξει μια υγιειής ετεροφυλική η ομοφοιλική σχέση.
το θέμα είναι να ξέρει να τη διαχειρίζετε τη πουτανιά της.
να ξέρει πως είναι ένα προνόμοιο.
για τους ελάχιστους που αξίζουν να ζήσουν αυτό το ταξίδι που μπορεί να προσφέρει το κάθε γυναικείο σώμα και μυαλό. 
αυτό διαχωρίζει τη γυναίκα από τη πουτάνα.
μια πουτάνα μπορεί να είναι μέτρια σε όλα αλλά να λέγετε πουτάνα γιατί το δίνει ευκολα.
μια γυναίκα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όλα τα συναισθήματα στο ζενίθ και να σου μείνει αξέχαστη.
ακόμα και ο πιο απαίσιος τσακωμώς σας,η πιο μικρή της συμπεριφορά στο μυαλό σου να έρχονται σαν μια γλυκόπικρη ανάμνηση,μόνο και μόνο γιατί μπορεί να αξιοποιήσει όλα αυτά της χαρίσματα με ένα αληθινό τρόπο,
χώρις να προσποιήτε,χωρίς να γελοιοποιέιτε και χωρίς να προσπαθεί να αποδίξει τίποτα και σε κανένα
που σε κάνει κάθε φορά που τη συλλογίζεσε να ερωτέυεσε ξανά και ξανά τον τρόπο αυτό που περιπλανούσε το κορμί της στους χώρους που περιπλανηθήκατε μαζί.
η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά λένε.
η καλή νοικοκυρά είναι πουτάνα και κυρά. 
δηλαδή κάνει τα πιο ωραία γαμήσια γιατί δίνει σημμασία στο να ψυχολογεί τον σύντροφο της.τον ακούει τον προσέχει την ώρα που την πηδάει και βλέπει τι του αρέσει και τι όχι,και από εκει και πέρα βάζει τη φαντασία της να δουλευει για να τον κραταει συνεχως σε εγρηγορση,να του ξυπνά συχνά πυκνά τον έρωτα.δεν τον αφήνει να μουχλιάζει μεσα στη συνηθεια.
μαζί της έχει σημμασία κάθε βραδυά στο κρεβάτι ,
και κάθε πρωί ξυπνά δίπλα της με σεβασμό προς τη πουτάνα του φιλώντας την στο μέτωπο με ένα αθωο τρόπο που της δίχνει ποσο την αγαπά.
για να είσαι σεβαστή προς τους άντρες πρέπει να ξέρεις που πρέπει να χάνεις την αξιοπρέπεια σου και που να στέκεσε σαν σκύλα χωρίς  να αφήνεις κανένα να σε θίξει. 
η 'τσούλες' από την άλλη που δεν χάνουν το σεβασμό δεν ειναι οι κοπελες που ειναι ασχημες η χοντρές η κοντές κλπ.είναι οι κοπέλες οι οποίες είναι θύματα των ανασφαλειών τους,και για αυτό καμια φορά δεν φταινε μόνο αυτές,αλλά φταίει ο τρόπος που αναθράφηκαν,πχ σε μια οικογενεις που κανεις δεν τους εδωσε αγαπη,η παιδια χωρισμενων γωνιων οι κοπέλες με πολλά υλικά αγαθά,παιδιά απο γονείς που δεν τους έιπανε ποτέ όχι και ο υπέρμετρος εγωισμός τους δεν τους ετοιμασε για τη ζωή που συχνά πυκνά σου γαμάει το είναι και μ'ολα τα συντρίμια σου πρέπει να σταθείς στο μηδέν και να αμυνθέις και να παλέψεις./... γενικά πολλές καταστάσεις μπορουν να φτάσουν μια γυναίκα στον εξευτελισμό και αυτό το συναίσθημα τις κάνει να ψάχνουν συνεχεια και απεγνωσμένα την επιβεβέωση με το να αναλώνουν τα κορμία τους σε κρεβάτια βρώμικα ,με το να δίνοντε σε οποιο να ναι απλά για να νιώσουν ποθητές... ποθητές για 15 λεπτά ...? και μετά σου γυρνάει ο άλλος τη πλάτη,η ντύνετε και φευγει με τη προφαση οτι εχει ξυπνημα στις 7! 
δυστιχώς δεν ειναι η ομορφιά που σε κάνει γυναικα ,ούτε τα πλούτη ούτε η ισχίεις,αλλά η ψυχή σου,
και η ψυχή με τα μυστικά της και τη πουτανιά της είναι κάτι που πιστέυω μια γυναίκα αξίζει να μοιραστεί μόνο με όσους λατρέψει... και μια γυναίκα θα λατρέψει 1 ή 2 άτομα στη ζωή της.
και σαυτούς αξίζει να δωθεί και σαν πουτάνα και σαν κυρά και σολοκληρωτικά και καμία φορά ...για πάντα 
τα βυζιά και οι κώλοι για να εκτιμηθούν πρέπει να βλέπονται από λίγους και να φαντάζονται από πολλούς... τουλάχιστο αυτό έμαθα τώρα που μεγάλωσα λιγάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου